Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Αν αποκτήσατε πρόσφατα κάποιο(α) προϊόντα EPAL, αξιολογήστε τα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα αξιολόγησης. Μας βοηθάτε έτσι να συγκεντρώσουμε πολύτιμα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμη περισσότερο, ώστε να εξυπηρετούν έτσι και τις δικές σας ανάγκες ακόμη καλύτερα!

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατά την ανέγερση και αποπεράτωση της μονοκατοικίας μου γνώρισα και είδα την δουλειά μαστόρων και εταιρειών όλων των ειδικοτήτων μιας οικοδομής. Η EPAL είναι η μόνη εταιρεία που συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους για την ποιότητα των προιόντων της,για την συνέπεια των συμφωνηθέντων,για την μετέπειτα υποστήριξη και για την τίμια και ειλικρινή αντιμετώπιση!

Αλέξανδρος Ζήσιος

Πολύ καλή ποιότητα, ηχομόνωση και αντοχή στο χρόνο .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

Ποιότητα, εγγύηση και συνέπεια σε όλο το φάσμα των κουφωμάτων!

Φίλιππος Μαρούδας

Απίστευτη ποιότητα κατασκευής όσον αφορά την θερμομόνωση και ηχομόνωση, σαν μηχανικός με καλύπτει πάντα η ποιότητα σας.

Χουντής Γιώργος

Ένα μεγάλο μπράβο !!!

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.