Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Αν αποκτήσατε πρόσφατα κάποιο(α) προϊόντα EPAL, αξιολογήστε τα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα αξιολόγησης. Μας βοηθάτε έτσι να συγκεντρώσουμε πολύτιμα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμη περισσότερο, ώστε να εξυπηρετούν έτσι και τις δικές σας ανάγκες ακόμη καλύτερα!

Κατερίνα παπαδοπούλου

Τα παράθυρα σας και οι μπαλκονόπορτες τι να πω τα καλύτερα!!! Εκείνες οι κουνουπιέρες τι βάσανο ρε παιδιά.

Μπάμπης

Είσαστε πραγματικά αρκετά καλή εταιρεία.
( λίγο ακριβούτσικη) αλλά για να είμαι ειλικρινής το πόσο κάνει δεν έχει καμία σημασία.

Πολύγυρος 20/2/15
Μπάμπης.

Νίκος Θεολόγης

Είμαι πελάτης σας απο το 2003
Εξακολουθώ να είμαι παρά πολυ ικανοποιημένος, απο την ποιότητα σας, τον επαγγελματισμό σας, και την συνεπής τεχνική στήριξη.
Όπου όσες φορές χρειάστηκα το service σας με καλύψατε με το παραπάνω.

Γαλάτιστα 19-02-15

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ

ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 14200 ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤHN ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

Βασιλειάδης Περικλής

Καταγόμαστε από τα Γιαννιτσά και το 2003 μαζί με την γυναίκα μου ολοκληρώσαμε της εργασίες στην ιδιόκτητη κατοικία μας. Όταν ήρθε η στιγμή να τοποθετήσουμε πόρτες και παράθυρα κάναμε έρευνα αγοράς και στο τέλος επιλέξαμε την εταιρείας σας. Δεχτήκαμε πολλές επικρίσεις από ανταγωνιστές σας στα Γιαννιτσά για την μελλοντική τεχνική υποστήριξη. Με την παρούσα ανάρτηση θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την άψογη τεχνική υποστήριξη που μας προσφέρετε. Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο επαγγελματισμού και ευθύνης προς τους πελάτες σας και ευχόμαστε η συμπεριφορά σας αυτή να βρίσκει και άλλους μιμητές μέσα στην καθημερινότητα. Σας εκφράζουμε και πάλι την ευγνωμοσύνη μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει.

Με τιμή
Βασιλειάδης Περικλής
Ντιούδη Παγώνα
Γιαννιτσά-Ν.Πέλλας

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.