Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Αν αποκτήσατε πρόσφατα κάποιο(α) προϊόντα EPAL, αξιολογήστε τα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα αξιολόγησης. Μας βοηθάτε έτσι να συγκεντρώσουμε πολύτιμα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμη περισσότερο, ώστε να εξυπηρετούν έτσι και τις δικές σας ανάγκες ακόμη καλύτερα!

Χρήστος Τριανταφυλλίδης

Καλημέρα σας,
πρόσφατα ήρθε ένας τεχνικός σας στο σπίτι μου και μου διόρθωσε το πρόβλημα στην εξώπορτα αλουμινίου. Η εξυπηρέτηση της κυρίας στο υποκατάστημα καλαμαριάς αλλά και του τεχνικού ήταν άψογη. Και στο παρελθόν όσες φορές σας χρειάστηκα η εξυπηρέτηση σας ήταν άψογη.
Ευχαριστώ πολύ για μία ακόμη φορά.

Καλές γιορτές.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Τριανταφυλλίδης

Άννα Παπαδοπούλου

Η αντικατάσταση των κουφωμάτων έγινε με επαγγελματισμό και έμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη με τους τεχνίτες που μου στείλατε. Η συνεργασία μαζί σας ήταν άψογη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Νικόλαος Μαραθάκης

Εδώ και 15 χρόνια έχω τα κουφώματα σας στην Κρήτη. Μετα από 15 χρόνια το μόνο που παρατήρησα είναι κάποια μικρή σκουριά στούς μεταλικούς περιμετρικούς μηχανισμούς. Εξαιρετική επιλογή, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.