Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου στο ξενοδοχείο “Αρχοντικό Καλτεζιώτη” στο χωριό Κάψια της Μαντινείας, στην ορεινή Αρκαδία.

Περισσότερες πληροφορίες

Το ξενοδοχείο ‘’Αρχοντικό Καλτεζιώτη’’ έχει κατασκευαστεί στο χωριό Κάψια της Μαντινείας, στην ορεινή Αρκαδία και βρίσκεται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Θεωρείται ως η ψυχρότερη περιοχή στην Πελοπόννησο και το κλίμα της μπορεί να χαρακτηριστεί ως ηπειρωτικό. Συγκεκριμένα, ψυχρό το χειμώνα με ισχυρές χιονοπτώσεις και μεγάλο ύψος βροχής που συχνά ξεπερνά τα 1100 χιλιοστά το χρόνο. Ακόμα, κατά την χειμερινή περίοδο παρατηρούνται υψηλά επίπεδα υγρασίας και ισχυρή ένταση ανέμων, ενώ το κλίμα κατά τους μήνες του καλοκαιριού είναι δροσερό. Για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων σε όλη την διάρκεια του χρόνου Η EPAL τοποθέτησε κουφώματα και πόρτες αλουμινίου. Ειδικότερα, επιλέχθηκε η σειρά ‘’ EPAL 14200 Super Thermic’’, με διπλά θερμομονωτικά τζάμια. Η συγκεκριμένη σειρά κουφωμάτων αλουμινίου έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης: Uw = 1,79 W/m2K.
  • Αποφυγή συγκέντρωσης υδρατμών στην επιφάνεια του αλουμινίου που διασφαλίζεται από την χυτή θερμοδιακοπή.
  • Ανώτερα επίπεδα ηχομόνωσης: Rw = 36dB.
  • Υψηλή υδατοστεγανότητα και αεροστεγανότητα, καθώς και χαμηλά επίπεδα αεροδιαπερατότητας.
  • Σύγχρονη αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα της ηλεκτροστατικής βαφής Ε720 που δίνει την αίσθηση του φυσικού χρώματος ξύλου.

Οι σειρές που χρησιμοποιήθηκαν

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτωντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελάτων της.