Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Φοιτητική εστία Cambridge Commons

Κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου για την φοιτητική εστία Cambridge Commons στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες

Το κλίμα στο Milwaukee των Η.Π.Α. μπορεί να χαρακτηριστεί ως υγρό ηπειρωτικό με αρκετές διακυμάνσεις στο επίπεδο της θερμοκρασίας των βροχοπτώσεων. Ο θερμότερος μήνας θεωρείται ο Ιούλιος και ψυχρότερος ο Ιανουάριος. Επιπρόσθετα, το επίπεδο και το είδος των βροχοπτώσεων ποικίλει σε όλη την διάρκεια του έτους κάτι τι οποίο αποδίδεται στην παρουσία της λίμνης Μίσιγκαν στην περιοχή. Ειδικότερα, χιονοπτώσεις παρατηρούνται από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου , με τον μέσο όρο των χιονοπτώσεων να κυμαίνεται στα 133 εκατοστά. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως η περίοδος ανεμοστρόβιλων ξεκινά τον Μάιο και τελειώνει τον Ιούνιο. Στη συγκεκριμένη περιοχή η EPAL επιλέχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν για την κατασκευή και την εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου στην φοιτητική εστία Cambridge Commons του πανεπιστημίου. Η σειρά που επιλέχθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των φοιτητών και ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται με υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας στις καιρικές συνθήκες είναι η σειρά ‘’EPAL 18000 Ultra K’’. Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης σειράς είναι:

  • Ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uw = 0,87 W/m2K.
  • Ανώτερα επίπεδα ηχομόνωσης με Rw = 38 dB
  • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Σύγχρονη αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και την υψηλή ποιότητα της ηλεκτροστατικής βαφής Classic Bronze D2000 της εταιρίας Akzo Nobel.
  • Κορυφαία επίπεδα υδατοστεγανότητας, αεροστεγανότητας και αεροδιαπερατότητας.
  • Απόλυτη αίσθηση ασφάλειας με την τοποθέτηση των κορυφαίων μηχανισμών Roto NT Designo, από την εταιρία ROTO Frank της Γερμανίας.

Οι σειρές που χρησιμοποιήθηκαν

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτωντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελάτων της.