Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Έργα στην Κύπρο

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε κτίρια και συγκροτήματα κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Το κλίμα της Κύπρου χαρακτηρίζεται ως μεσογειακό. Ειδικότερα, τα κύρια χαρακτηριστικά του κυπριακού κλίματος είναι τα ζεστά και ξηρά καλοκαίρια, με ήπια και υγρή χειμερινή περίοδο. Χαρακτηριστικό του κυπριακού κλίματος είναι η έντονη ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια του έτους και συγκεκριμένα από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο όπου τις έντεκα ώρες. Παράλληλα, τόσο κατά την χειμερινή όσο και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, το ποσοστό της υγρασίας στην ατμόσφαιρα κυμαίνεται μεταξύ 65% και 95% σε όλη την διάρκεια της ημέρα αλλά και της νύχτας. Ακόμα, το ποσοστό των καταιγίδων είναι χαμηλό τους καλοκαιρινούς μήνες, αυξάνεται όμως από 4 μέχρι 5 ημέρες τους χειμερινούς και από 2 έως 3 ημέρες τους ανοιξιάτικους μήνες. Ιδιαίτερη απήχηση στην κυπριακή αγορά έχει η σειρά ‘’EPAL 14200 Super Thermic’’ και η ‘’ EPAL 14200 Super Thermic RR’’ με συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Οι συγκεκριμένες σειρές κουφωμάτων αλουμινίου της EPAL είναι ιδανικές για την κλιματική ζώνη της Κύπρου διότι:

  • Κατασκευάζονται με 3 λάστιχα περιμετρικά κατασκευασμένα από TPE για τέλεια στεγάνωση.
  • Μπορούν να συνδυαστούν από ρολά ή παντζούρια όπως επίσης και σήτες.
  • Διαθέτουν ανώτερο επίπεδο θερμομόνωσης: Uw = 1,79 W/m2K.
  • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης με συντελεστή Rw = 36dB.
  • Είναι εξοπλισμένες με περιμετρικό κλείδωμα, έτσι ώστε με το γύρισμα του χερουλιού τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες κλειδώνουν μέχρι σε 14 σημεία. Διαθέτουν έτσι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην αγορά.
  • Υψηλή αντίσταση σε καθημερινές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Υψηλό επίπεδο αεροδιαπερατότητας, υδατοστεγανότητας και αεροστεγανότητας.
  • Μοντέρνα και σύγχρονη σχεδίαση και αισθητική η οποία είναι διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις με υψηλής ποιότητας ηλεκτροστατικές βαφές.

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτωντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελάτων της.