Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Ξενοδοχείο Ορίζοντες

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου στο ξενοδοχείο “Ορίζοντες” στην περιοχή Πράμαντα – Τζουμέρκα στην κεντρική Πίνδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Hotel Resort ‘’Ορίζοντες Τζουμέρκων’’ βρίσκεται στα ορεινά Τζουμέρκα της Ηπείρου σε υψόμετρο 1000 μ. και απέχει 1,5 χιλιόμετρα από το χωριό Πράμαντα Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία περιοχή με υψηλό ποσοστό υγρασίας και ισχυρούς ανέμους όλο το χρόνο, χαμηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, χιονοπτώσεις καθώς και έντονες βροχοπτώσεις κατά την διάρκεια του έτους. Η συγκεκριμένη εταιρία εμπιστεύτηκε την EPAL για την τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου στο κτίριο της. Επέλεξε την σειρά ‘’EPAL 18000 Ultra K’’, με ειδικά χειμερινά τζάμια ώστε να διασφαλίσει την ποιότητα και το ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες της και κατάφερε να εξασφαλίσει:

  • Ιδιαίτερα υψηλή θερμομόνωση: Uw = 0,87 W/m2K.
  • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης: Rw= 38 dB.
  • Ανώτερο επίπεδο υδατοστεγανότητας και αεροστεγανότητας.
  • Κορυφαία απόδοση αεροδιαπερατότητας κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Μοντέρνα αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα της ηλεκτροστατικής βαφής D30της Interpon, που θεωρείται μία από τις οικολογικές βαφές της εταιρίας και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ανθεκτικότητας.

Οι σειρές που χρησιμοποιήθηκαν

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτωντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελάτων της.