Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Ξενοδοχείο Νικόπολις Θεσσαλονίκη

Κατασκευή και τοποθέτηση συρομένων κουφωμάτων αλουμινίου στο ξενοδοχείο “Nikopolis ” στην περιοχή αεροδρομίου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Nikopolis βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το κλίμα στην συγκεκριμένη περιοχή χαρακτηρίζεται ως μεσογειακό με αρκετά στοιχεία ηπειρωτικού στη πάροδο των καιρικών αλλαγών. Η μέση ετήσια θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη αγγίζει τους 16°C. Επιπρόσθετα, η χαμηλότερη μέση θερμοκρασία παρατηρείται τον μήνα Ιανουάριο και υπολογίζεται σε 5,5°C ενώ η υψηλότερη παρατηρείται τον Ιούλιο και αγγίζει τους 26,5°C. Ακόμα, το ύψος βροχής σε ετήσιο επίπεδο αγγίζει τα 400-500 mm. Όσον αφορά τις χιονοπτώσεις θεωρούνται αρκετά πιθανές από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, όμως όση ποσότητα χιονιού φτάνει στο έδαφος λιώνει μετά την πάροδο λίγων ωρών. Σχετικά, με τους ανέμους τον χειμώνα παρατηρούνται κυρίως βορειοδυτικοί και δυτικοί ενώ την άνοιξη κυρίως νοτιοδυτικοί. Μία παράμετρος που αξίζει να αναφερθεί σχετικά με το κλίμα της Θεσσαλονίκης είναι η υγρασία. Συγκεκριμένα, τα επίπεδα υγρασίας είναι υψηλά όλο το χρόνο ενισχύουν την αίσθηση της ζέστης την καλοκαιρινή περίοδο και την αίσθηση του κρύου την χειμερινή περίοδο. Θέλοντας να προσφέρουμε το ανώτατο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και λειτουργικότητας στο ξενοδοχείο Nikopolis, η EPAL κατασκεύασε και τοποθέτησε συρόμενα κουφώματα αλουμινίου της σειράς ‘’EPAL RR’’. Η συγκεκριμένη σειρά συνιστά την πλέον πρωτοποριακή και κορυφαία επιλογή συρόμενων κουφωμάτων της EPAL. Συγκεκριμένα, διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία χυτής θερμοδιακοπής ενσωματωμένη περιμετρικά στο προφίλ αλουμινίου και δεν επιτρέπει την συμπίεση εσωτερικά του κουφώματος σε όλη την διάρκεια του χρόνου και ειδικότερα όταν παρατηρούνται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Ακόμα, η συγκεκριμένη σειρά κουφωμάτων αλουμινίου έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Διαθέτει πρεσαριστές γωνίες.
  • Φέρει ανοξείδωτους οδηγούς κύλισης στο κάτω μέρος που βοηθούν στην ομαλότερη κύλιση των φύλλων και προστατεύει το αλουμίνιο από φθορές.
  • Είναι εξοπλισμένη με περιμετρικά λάστιχα κατασκευασμένα από TPE για καλύτερη εφαρμογή και στεγάνωση.
  • Έχει μηχανισμούς βαρέως τύπου των εταιριών SIEGENIA και HAUTAU, από την Γερμανία, που ασφαλίζουν σε 4 σημεία προσφέροντας μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και λειτουργικότητας.
  • Επιτυγχάνει υψηλού επιπέδου θερμομόνωση χρησιμοποιώντας διπλούς υαλοπίνακες και συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας ίσο με 0.84 Btu x in2/Ft x h x F.
  • Είναι κατασκευασμένη με ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής και από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα ώστε να διασφαλίζει υψηλό επίπεδο ποιότητας.
  • Υψηλή υδατοστεγανότητα και αεροστεγανότητα, καθώς και χαμηλά επίπεδα αεροδιαπερατότητας.
  • Διαθέτει σύγχρονη αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα της ηλεκτροστατικής βαφής.

Οι σειρές που χρησιμοποιήθηκαν

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτωντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελάτων της.