Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

1901 Barbershop

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου στο Παραδοσιακό Κουρείο 1901 στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες

Το κλίμα στην περιοχή της Περαίας, στο νομό Θεσσαλονίκης, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεσογειακό αλλά εμπεριέχει και ηπειρωτικά χαρακτηριστικά. Γενικότερα πάντως, η περιοχή απολαμβάνει αρκετές ηλιόλουστες μέρες σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Οι χιονοπτώσεις την χειμερινή περίοδο δεν πρέπει να θεωρούνται ασυνήθιστες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ανά πάσα στιγμή από τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη έως και τα μέσα Μαρτίου, αλλά το χιόνι που πέφτει στο έδαφος λιώνει τις περισσότερες φορές μέσα σε λίγες ώρες. Στην περιοχή της Περαίας, Η EPAL ανέλαβε να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει κουφώματα αλουμινίου για την εταιρία ‘’1901-Barbershop’’, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του καλλωπισμού ανδρών. Πρόκειται για ένα θεματικό κατάστημα (theme shop) όπου προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε στοιχεία από τα κλασσικά κουρεία, το σύγχρονο design και την μοντέρνα αισθητική. Επιλέχθηκε η σειρά ‘’ EPAL 14200 Super Thermic’’, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη αλλά και να ικανοποιεί το υψηλά επίπεδα ποιότητας και λειτουργικότητας. Ειδικότερα με την συγκεκριμένη σειρά κουφωμάτων αλουμινίου της EPAL ο καταναλωτής μπορεί να αποκομίσει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Όλα τα κουφώματα είναι ανοιγόμενα – ανακλινόμενα.
  • Παρέχει ανώτερο επίπεδο ασφάλειας καθώς διαθέτει περιμετρικό κλείδωμα, όπου με ένα γύρισμα του χερουλιού τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες κλειδώνουν μέχρι σε 14 σημεία.
  • Διαθέτει 3 λάστιχα περιμετρικά κατασκευασμένα από TPE για να παρέχουν τέλεια στεγάνωση.
  • Κορυφαίο επίπεδο θερμομόνωσης Uw = 1,79 W/m2K.
  • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης: Rw = 36dB.
  • Σπουδαίο επίπεδο υδατοστεγανότητας, αεροστεγανότητας και αεροδιαπερατότητας.
  • Αυξημένη αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Ποιοτική υπεροχή όσον αφορά την αισθητική βάσει της μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων και του υψηλού επιπέδου ποιότητας της ηλεκτροστατικής βαφής.

Οι σειρές που χρησιμοποιήθηκαν

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτωντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελάτων της.