Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Ηλεκτροστατική βαφή

Στην EPAL χρησιμοποιούμε την διαδικασία της ηλεκτροστατικής βαφής για τον χρωματισμό των προφίλ αλουμινίου, η οποία θεωρείται μία από τις πλέον διαδεδομένες διαδικασιές βαφής αλουμινίου παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για την ηλεκτροστατική βαφή

Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η διαδικασία της επικάλυψης των προφίλ αλουμινίου με ειδικές εποξειδικές, εποξύ-πολυεστερικές ή με πολυεστερικές ρητίνες που έχει ως στόχο την προστασία από την διάβρωση και την επίτευξη του κατάλληλου χρωματισμού και εμφάνισης, σύμφωνα με τις προτάσεις και τις επιθυμίες των πελατών μας. Για την βαφή των προφίλ αλουμινίου που προορίζονται για αρχιτεκτονικές εφαρμογές (πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, υαλοπετάσματα κλπ), χρησιμοποιούνται οι πολυεστερικές πούδρες. Οι πούδρες αυτές χαρακτηρίζονται από την μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες (υγρασία, υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλή ακτινοβολία, κτλ.).
Η ηλεκτροστατική βαφή έχει γίνει ευρύτατα γνωστή τα τελευταία 40 χρόνια, από την στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην Βόρεια Αμερική. Χρησιμοποιείτε σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και αποτελεί το 15% της παγκόσμιας βιομηχανικής αγοράς στον τομέα του βαψίματος. Ολοένα και περισσότερες εταιρίες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο είδος βαφής ώστε να επιτύχουν βάψιμο υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό φινίρισμα, βελτίωση της αποδοτικότητας καθώς και περιβαλλοντική συμμόρφωση με τις οδηγίες και τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ηλεκτροστατική βαφή διαθέτει ευρύ φάσμα υφών και χρωμάτων, πάρα πολλές λειτουργικές και διακοσμητικές εφαρμογές και οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση των επιδόσεων της.

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.