Ευρωπαϊκό Ταμείο - Ενίσχυση ΕΣΠΑ
European Fund

Παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα – Epal-Stil

Τεχνικές Πληροφορίες

Για την κατασκευή των ξύλινων κουφωμάτων της σειράς EPAL-Stil χρησιμοποιείται ξυλεία σε τρικολλητή μορφή, σύμφωνα με Γερμανικές προδιαγραφές.

  • Ξυλεία α’ ποιότητας, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών ειδών ξύλου (Σουηδικό Έλατο, Σιβηριανή Λάριξ και Δρύς Σλαβονίας).
  • Υάλωση 4/14/4/14/4 πλήρωσης με Argon Gas (συντελεστής μόνωσης Ug = 0,6 W/m2K).
  • Σιλικόνη αντιμουχλική μέσα-έξω για το σφράγισμα των πόρων.
  • Νεροχύτης αλουμινίου με ξύλινη καλύπτρα για την διατήρηση της παραδοσιακής μορφής.

Τα ξύλινα κουφώματα της Σειράς EPAL-Stil βάφονται σε υπερσύγρονες ροµποτικές εγκαταστάσεις μετά από κατάλληλη επιφανειακή επεξεργασία (εμποτισμός με μυκητοκτόνα και εμβαπτισμός σε υδατοδιάλυτη βάση) για την καλύτερη πρόσφυση της βαφής και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αντοχής. Σημειώνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα βαφής των εσωτερικών και εξωτερικών προφίλ σε διαφορετικά χρώματα.

Συστηματα υψηλης ασφαλειας

Τα προϊόντα της EPAL μπορούν να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή θερμική μόνωση και ηχομόνωση αλλά το σημαντικότερο να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του χώρου σας.

Τμημα Πωλησεων

Το τμήμα πωλήσεων της EPAL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Τηλ.: +30 2310 456 719
Φαξ: +30 2310 452 160
e-mail: info@epal.gr

Νεα προϊοντα

H EPAL αυξάνοντας την συλλογή των προϊόντων της προσφέρει έξυπνες λύσεις & συνδυασμούς από PVC, ξύλο και αλουμίνιο καλύπτοντας τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.